Vi jobber med hjertet!

I Berg Begravelsesbyrå har vi lang erfaring i å bistå etterlatte og kan ta hånd om alle praktiske gjøremål ved en gravferd i samråd med deg som pårørende. Du er hjertelig velkommen til et av våre kontorer, men vi kan også komme hjem til deg for en samtale.

Ansatte i Berg Begravelsesbyrå

Hvem er vi?

Berg Begravelsesbyrå ble etablert i 2000, og er et lokal begravelsesbyrå med kontorer i Værnesregionen. Vi holder til i Stjørdal og Ranheim. Staben vår består av medarbeidere som alle har god lokalkunnskap, og vektlegger høy kvalitet gjennom gode rutiner, og tilrettelegger for individuelle behov og ønsker.​

De fleste av våre oppdrag er i Trondheim, Stjørdal, Malvik, Meråker, Selbu, Tydal og Ranheim. I tillegg bistår vi ved planlegging og begravelser i Trondheim og omliggende kommuner.​Hvordan vi møtes bestemmer dere. På et av våre kontorer, eller vi kommer på hjemmebesøk, om dette er av ønske.

Berg Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.