fbpx

Personvern

Berg Begravelsesbyrå behandler personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og epostadresse i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt ditt samtykke til.

Vi samler inn personopplysninger gjennom vårt kontaktskjema på vår nettside, eposter, samtaler eller andre måter. Opplysningene som blir sendt via vårt kontaktskjema lagres på vår webserver i kun kort tid. Disse opplysningene behandles kun hos oss og/eller av de parter som direkte berøres av henvendelsen.

De opplysninger du oppgir benyttes kun til å løse det oppdrag du gir oss.

Informasjonskapsler

Som en del av arbeidet med å lage brukervennlige nettsider, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics for å se hvordan og hvilke sider som benyttes på vårt nettsted. Verktøyet benytter informasjonskapsler/cookies, som registrerer brukernes IP-adresse. Vi ønsker også å se hvor mange som besøker våre nettsider, og hvilke sider som benyttes, samt hvor lenge besøket varer. I tillegg vil vi se hvilke enheter (mobiltelefoner, nettbrett og desktop maskiner) som benyttes. Dataene lagres på Googles servere i USA og disse opplysningene er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Det vil si at den lagrede IP-adressen ikke kan brukes til å identifisere deg som enkeltperson.