top of page
Stjørdal landevei.jpeg

Berg Begravelsesbyrå Stjørdal

VI JOBBER MED HJERTET

Vi bistår ved dødsfall i Stjørdal og omegn

Vår oppgave er å skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen og legge til rette for en verdig begravelse. Våre erfarne konsulenter er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager.

Det er mye å ta stilling til når man skal planlegge en begravelse. Vi i Berg Begravelsesbyrå i Stjørdal hjelper deg med å få oversikt over alle detaljene og sørger for at alt går som det skal gjennom hele prosessen.

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser i Stjørdal. Du har også mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge.

På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Se minnesider i Stjørdal

Hva koster en begravelse i Stjørdal?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. 
Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Hva koster en begravelse?

Berg Begravelsesbyrå heier på den gode samtalen, og ønsker å bidra til å skape nære relasjoner mellom familie og venner. Derfor har vi laget en bunke med snakkekort som hjelper deg med å få samtalen i gang.

Kortene er helt gratis og kan bestilles her.

Bestill gratis snakkekort

Sagt om Berg Begravelsesbyrå i Stjørdal

Inntrykket jeg sitter igjen med er at dere i Berg Begravelsesbyrå AS er profesjonelle og kvalitetsbevisste, samt at dere legger stor vekt på omsorgsfull oppfølging av de pårørende!

~ Anne Kathrine Sæther

Ingen tvil om at dere er på riktig plass, og det er godt for oss som pårørende. Medmennesker er viktig i en slik tid, og det var dere flinke til å være.

~ Sidsel Børstad

Våre gravferdskonsulenter i Stjørdal

Våre erfarne gravferdskonsulenter kjenner Stjørdal og lokalmiljøet godt, og er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager.

Kontakt oss ved dødsfall

Ring oss på 73 97 05 00 eller send en epost, så hjelper vi deg. 

Hva koster begravelse i Stjørdal?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

L1580443.jpeg

Berg Begravelsesbyrå i Stjørdal

Berg Begravelsesbyrå i Stjørdal er et lokalt og tradisjonsrikt begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for begravelse. Vi hjelper deg med planleggingen av gravferden fra start til slutt og tar hånd om alle detaljene, slik at dere i familien kan konsentrere dere om å ta vare på hverandre.

Vår oppgave er å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Vi ønsker at begravelsen skal bli verdig, nær og ekte, derfor skreddersyr vi alltid begravelsen til hver enkelt familie. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd.

Som lokalt begravelsesbyrå i Stjørdal er vi godt kjent med kirker og kapeller og har kunnskap om alt som er relatert til gravferden.I tillegg til begravelsen hjelper vi deg også med minnesamvær i Stjørdal, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. 

Berg-begravelse_bårebil_MG_2894.jpg

Ved dødsfall, vil vi etter avtale med de etterlatte, bringe avdøde til nærmeste gravkapell eller sykehus. Noen foretrekker at dette gjøres med én gang, mens andre trenger mer tid før avdøde blir hentet.

Vi har døgnåpen telefon, og vil alltid være tilgjengelige for dere.

bottom of page